Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe site, acceptati folosirea acestora!
 
Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
IMPREJURIMEA CAZARII
CURTEA CAZARII
VILA NAGY LAK
CAZARE IARNA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
PERIOADE DISPONIBILE
COORDONATE GPS
GALERIE FOTO
OFERTE DE PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI VIRTUALA
CONTACT
Cartea de oaspeti
Felicitari
Daniel (drociugmail.com)
Nu v-am vizitat pana acum dar, judecand numai dupa calitatea acestui site nu pot decat sa va felicit. Sunt inclusiv hoteluri care nu fac prezentari atat de profesionale ... Felicitari.Impresii
Ildiko & Petru Burian (petru.brdslink.ro)
In perioada 06-13.iul.2008, printr-o intamplare am ajuns in zona si am avut norocul se ne putem caza la cabana Nagy Lak III. din complexul prezentat pe acest sait.
Impresii ???
Excelente !!! Primire amabila si deosebit de binevoitoare din partea gazdei, Dl. Nagy Arpad, care in baza unui fair play desavarsit ne-a aplicat tariful Last Minute avand in vedere ca nu am avut rezervare, dar am avut norocul unei renuntari fortuite din partea celor ce rezervasera cabana in prealabil.
Conditii de locuire si confort, mult peste media de 3 stele oferite in cazul majoritatii hotelurilor.
Curatenia si gradul de intretinere al cabanei si al curtii aferente, fara cusur.
Solicitudinea, amabilitatea si discretia administratorilor pe care-i putem numi prieteni, respectiv Erszebet si Laszlo (doi tineri simpatici si talentati) a facut ca sejurul nostru sa fie lipsit de griji si chiar agrementat cu o amabila invitatie la Toparti-Parti o petrecere pe malul lacului Zetea, cu muzica si antren pana dimineata.
Trebuie sa amintim si obiceiul casei respectiv invitatia din partea gazdelor, fam. Nagy Arpad, la un mini spectacol folcloric, cu un taraf local, cu degustare de kurtoskalacs si afinata, toate oferite oaspetilor de catre gazde.
Desi poate nu este cazul, dar trebuie sa amintesc ca toate cabanele din complexul Nagy Lak III-VII au facilitati pt. persoanele cu deficit locomotor deosebit de bine venite si persoanelor in varsta, lucru rarisim in turismul romanesc.
In concluzie, un sejur deosebit si hotararea ferma de a reveni macar odata pe an.
Sincere felicitari si multumiri, gazdelor si celor implicati in administrarea compexului.

Fam. Ildiko si Dr.biol. Petru Burian, din Tg-MuresParerea noastra!!!
Rotaru Ioana (mannypoffyyahoo.com)
Dorim sa le multumim D-lui Arpad, D-lui Laszlo si d-nei bucatarese pentru confortul pe care ni l-au asigurat in Sfintele Sarbatori de Pasti 2008. A fost foarte frumos totul, cazarea, masa si bineinteles peisajele si imprejurimile de langa Barajul Zetea. A fost foarte frumos si la salina Praid. Anexez si cateva poze. Va multumim inca odata si recomandam si vizitatorii acestui site sa mearga in cazul in care nu au mers la Pensiunile Harghitene. Rotaru Ioana si prietenii, BucurestiConcediu reusit
Florina Stanciu (crsflorystanciuyahoo.com)
Am promis ca o sa ne depanam amintirile legate de concediul petrecut in muntii Harghitei si nu vrem sa dezamagim.........pentru ca nici gazdele noastre(si nu numai)nu ne-au dezamagit.
Am fost anul acesta imreuna cu 3 familii si recunosc am fost putin retinuti cand auzeam de Harghita....mai ales ca lumea iti baga in cap tot felul de idei cum ca n-ar fi primitori, binevoitori cu romanii, etc...............dar noi am fost totusi si ne-am convins ca NU este asa.
Peisajul este intr-adevar superb si zona in general foarte pitoreasca dar daca mai adaugi pe langa toate acestea si caldura sufleteasca cu care esti intampinat si efortul oamenilor de a vorbi cu tine(atat cat stiu, si sincer nu e rea vointa)....poti sa spui intr-adevar ca ai avut un concediu reusit. Eu nu pot acum sa va descriu.....si nici nu se compara..ceea ce vezi in poze, pe site.....cu ce este acolo defapt.
Asa ca am vrut sa aduc la cunostinta tuturor care au retineri in privinta vizitarii zonei sa si le infrunte si sa vada ca totul este altfel de cat iti poti imagina.......si sincer aveti ce pierde daca nu o faceti.
Salutam si pe aceasta cale pe cei ce ne-au fost gaze si multumim inca odata(cu riscul ca domnul Arpad sa sufere de ficat) pentru sejurul minunat pe care ni l-au oferit si speram sa ne vedem si pe viitor.Pagini : <<       1    2   [ 3 ]      >>
Nume :
E-mail :
Subiect :
Pãrere :
Foto 1 (JPG):
Foto 2 (JPG):
Foto 3 (JPG):
Foto 4 (JPG):
Foto 5 (JPG):
Foto 6 (JPG):

Cod AntiSpam :
 
Cuvinte cheie: cartea de oaspeti, vacanta de vis in secuime, cazare Harghita ne-am simtit bine, odihna, impresiile turistiilor, sosesti ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten, ospitalitate
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Imprejurimea cazarii
Curtea cazarii
Vila Nagy Lak
Cazare iarna
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Perioade disponibile
Coordonate GPS
Galerie foto
Oferte de programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti virtuala
Declaratie de confidentialitate
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.