Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe site, acceptati folosirea acestora!
 
Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
IMPREJURIMEA CAZARII
CURTEA CAZARII
VILA NAGY LAK
CAZARE IARNA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
PERIOADE DISPONIBILE
COORDONATE GPS
GALERIE FOTO
OFERTE DE PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI VIRTUALA
CONTACT
Conditii de rezervari

Datele companiei:
SC N.M.N. Turism Srl
Sediul: 537364 Sub Cetate (Zetea), nr.132/C, judetul: Harghita
Adresa de corespondenta: SC N.M.N. Turism Srl (Nagy Arpad), 535600 Odorheiu Secuiesc, Lacatusilor 5/10, Harghita
Administrator: Nagy Arpad, numarul actului de identitate: HR 543292

Responsabilitatea SC. NMN Turism SRL.:
Efectueaza activitati de promovare prin intermediul paginii web http://www.vileharghita.ro in vederea promovarii pensiunilor Nagy Lak III-VII, oferind informatii detaliate cu privire la ofertele si serviciile casei de oaspeti. Informeaza oaspetii cu privire la modificarile eventuale referitoare la unitatea de cazare rezervata. Asigura oaspetilor unitatea de cazare rezervata. Ne asumam responsabilitatea pentru exactitatea si realitatea serviciilor postate pe pagina web. 
In cazul in care inainte de plecare unitatea de cazare rezervata din orice motiv a devenit incapabila sa primeasca oaspeti sau au avut loc modificari in privinta serviciilor, vom informa oaspetii cu privire la aceste aspecte. Oaspetii nu sunt obligati sa accepte aceste modificari. Acestia pot opta pentru o alta unitate de cazare libera sau pot renunta la sejur. In acest caz rezervarea se anuleaza, iar avansul platit se returneaza integral. 
Oaspetii nu pot solicita despagubiri in cazul in care casa de oaspeti nu poate asigura conditiile contractate din motive imputabile acesteia (de exemplu in cazul incendiilor, catastrofelor naturale etc.). 
Oaspetii pot ocupa unitatea de cazare in stare curata si utilizabila. In cazul defectarii, deteriorarii mobilelor si echipamentelor, gazda are obligatia sa le repare de indata. 
La check-in oaspetii sunt obligati sa-si prezinte cardul de credit ca o garantie pentru acoperirea eventualelor pagube provocate si a serviciilor suplimentare solicitate in timpul sejurului. Oaspetii sunt obligati sa achite la fata locului pagubele eventuale provocate la unitatea de cazare. 
Unitatea de cazare poate fi ocupata in ziua sosirii de la ora 15 si trebuie parasita in ziua plecarii pana la ora 10. Gazda are dreptul sa-si completeze cerintele, insa in acest caz este obligat sa informeze oaspetii in prealabil cu privire la acestea!

Rezervarea prealabila a unitatii de cazare:
Cazarea poate fi rezervata in prealabil prin e-mail sau prin telefon si se pastreaza gratuit pana la termenul specificat de comun acord.

Rezervarea unitatii de cazare:

a.)
Rezervare concreta in cazul furnizarii datelor cardului Dvs. de credit! (16 numere + data de expirare) In acest caz dupa confirmarea rezervarii vom debita cardul cu 50% din tariful cazarii. Restul sumei (50%) precum si contravaloarea altor servicii se plateste la unitatea de cazare.

b.)
Rezervare concreta in cazul unui transfer bancar! In acest caz dupa confirmarea rezervarii aveti la dispozitie cateva zile (1-2 zile) sa ne transferati 50% din tariful total in unul dintre urmatoarele conturi bancare. Restul sumei (50%) se plateste la unitatea de cazare.

Numele institutiei bancare: Raiffeisen Bank,

Adresa Bancii: Agentia Odorhei, str Rákóczi, nr 13, 

SWIFT: RZBRROBU

Titularul contului: S.C. NMN Turism SRL

Cont RON : RO23 RZBR 0000 0600 1996 9369

Cont EUR : RO12 RZBR 0000 0600 2000 5457

In cazul transferului tariful se calculeaza conform cursului valutar mediu EURO - RON publicat de Banca Nationala a Romaniei in ziua transferului bancar. Vom proceda astfel si in cazul in care plata restului va avea loc in RON la fata locului!

Important: Pentru identificarea tranzactiei va rugam ca la transfer in cadrul rubricii de mentiuni sa specificati CODUL DE IDENTIFICARE furnizat la efectuarea rezervarii. 
Nu este necesara specificarea altor informatii si date in rubrica de mentiuni! (ca de exemplu avans, rezervare, numele casei de oaspeti, perioada, numarul persoanelor etc.).

Va rog sa ma anuntati in cazul in care ati efectuat plata avansului.De asemenea va rog sa pastrati ordinul de plata! Va multumesc anticipat pentru intelegere!

Important: Pentru emiterea facturii va rog sa imi furnizati cat mai curand urmatoarele date:
In cazul persoanelor fizice: nume si prenume, numarul actului de identitate, domiciliul.
sau
In cazul persoanelor juridice: denumirea societatii, codul de identificare fiscala, sediul.

Anularea rezervarilor:

Va rugam sa aveti in vedere ca suma trimisa pentru asigurarea rezervarii nu se returneaza!

Intreruperea vacantei:

Perioada rezervata trebuie achitata integral!

Asigurare storno de calatorie:

Deoarece in cazul nedorit al unei anulare de rezarvare, suma achitata pentru confirmarea rezervarii nu se returneaza, pentru siguranta dumneavoastra va sugeram sa incheiati o asigurare tip storno de calatorie. Astfel in cazul unei situatii neprevazute firma de asigurare va returna banii achitati.

SC. NMN Turism SRL.: 

Nagy Arpad

 
Certificat de inmatriculare - NMN Turism SRL
Certificat de inmatriculare
Specializare turism si agroturism
Specializare in turism si agroturism
Cazare clasificata la 3 margarete
Cazare clasificata la 3 margarete
 
Cuvinte cheie: conditii de rezervari, vila Nagy Lak, rezervare cazare, informatii turistice, informare turistica, turist info, pensiuni, casa de oaspeti, cazari de tineret, ghid turistic, informatii turism
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Imprejurimea cazarii
Curtea cazarii
Vila Nagy Lak
Cazare iarna
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Perioade disponibile
Coordonate GPS
Galerie foto
Oferte de programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti virtuala
Declaratie de confidentialitate
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.