Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe site, acceptati folosirea acestora!
 
Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
IMPREJURIMEA CAZARII
CURTEA CAZARII
VILA NAGY LAK
CAZARE IARNA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
PERIOADE DISPONIBILE
COORDONATE GPS
GALERIE FOTO
OFERTE DE PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI VIRTUALA
CONTACT
Regulile casei de oaspeti:

- In ziua sosirii este necesara completarea formularului de inscriere! (formular standard al autoritatii turistice)

- Locurile de cazare le preluati in stare de curatenie impecabila.

- Este intezisa folosirea focului deschis in cladire deoarece casele sunt construite in totalitate din lemn!

- Este interzisa aprinderea focului in semineu prin transportarea jarului (de la gratarul din curte), provocand pericol de incendiu! (De mai multe ori jarul cade pe podeaua de lemn lasand urme!)

- Va rugam sa deschideti usa semineului doar in cazul in care jarul, sau lemnele arzand nu ating geamul termorezistent! In caz contrar jarul poate cadea pe podea, cauzand incendierea acestuia! Tot din aceleasi considerente, va rugam ca in timpul alimentarii cu lemne sa asezati lemnele in semineu in asa fel incat acesta in timpul arderii sa nu poata sa atinga geamul termorezistent!

- Folosirea solutiilor lichide care ajuta la aprinderea focului in soba: ulei, petrol sau benzina sunt interzise deoarece pot produce explozii! (Daca din focul anterior ramane in soba jar si peste acesta turnam solutiile mai sus amintite se produce gaz care poate sa explodeze si poate provoca arsuri sau incendii.) Pentru aprinderea focului asiguram hartie, surcele si lemn.

- Cenusa provenita din vatra se aduna in galeata din tabla. Este interzisa aruncarea cenusei in tomberonul de gunoi deoarece apare riscul producerii unui incendiu!

- Este interzisa folosirea semineului pentru uscarea hainelor! Rufele uitate pe semineu se pot aprinde sau se pot topi.

- Este interzisa acoperirea radiatoarelor electrice pentru ca acestea se pot infierbanta prea tare, in consecinta rezistenta din interior se arde! Pentru uscarea rufelor spalate asiguram uscatoare.

- Se poate fuma doar in curte. Va rugam chistocurile sa le aruncati in scrumierele de ceramica!

- In cursul zilei daca plecati de la cazare va rugam sa inchideti ferestrele. In cursul furtunilor de vara, apa de ploaie inunda podeaua din lemn, care se deterioreaza curbandu-se! In cazul in care dupa plecarea dumneavoastra observam ferestre ramase deschise, ne rezervam dreptul de a intra in cladire pentru a o inchide!

- In casa de oaspeti Nagy Lak III-VII acceptam si animale de companie, care sunt deprinse sa pastreze curatenia, care nu rod covoarele, nu zgarie mobilierul. Va rugam sa nu lasati in casa animalele de companie nesupravegheate. In acest caz - vrand sa iasa din incaperea straina lui - si cel mai bland catelus poate provoca daune usii.

- Rugam oaspetii, prieteni ai animalelor, sa nu hraneasca cainii maidanezi care ocazional isi fac aparitia pe langa pensiuni.

- Rugam respectuos ca sa colectati gunoiul menajer in mod selectiv. Sticla, flaconul si cutiile metalice pot fi puse in cosuri separate.

- Apa de la robinet este potabila (este verificata de autoritati). Apa de la fantana poate fi folosita pentru racirea bauturilor, spalarea mainilor, stropire etc. dar nu este potabila.

- Pentru bancile si scaunele aflate in curte gasiti paturi (2 buc.) pe care puteti sa le puneti si pe iarba. Cuverturile si paturile aflate in casa de oaspeti va rugam sa nu le folositi afara!

- Va rugam pastrati linistea! Nu este acceptata folosirea niciunui fel de instalatie muzicala in curte. Este permis cantatul sau folosirea instrumentelor muzicale (ex. vioara, chitara, muzicuta etc.)

- Va suntem recunoscatori daca ne atrageti atentia asupra oricarei defectiuni (ex. daca picura robinetele, scartaie usa sau nu se inchide etc.).

- Va rugam sa pastrati locul de cazare si mobilierul in forma initiala.

- Daunele provocate la locul de cazare trebuie rezolvate pe loc. Nu cerem despagubiri pentru lucrurile date in folosinta care se strica sau se sparg in timpul folosirii lor. Si in acest caz va rugam anuntati-ne ca sa le putem repara cat mai repede.

- Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii!

Va multumim frumos pentru atentia si intelegerea acordata!

Va dorim sedere placuta!

 
Cuvinte cheie: regulile de cazare, conditii de cazare, pensiune turistica, cazare Harghita, Transilvania, casa de vacanta, turism rural, structuri de primire turistica, unitati de cazare, informatii turistice
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Imprejurimea cazarii
Curtea cazarii
Vila Nagy Lak
Cazare iarna
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Perioade disponibile
Coordonate GPS
Galerie foto
Oferte de programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti virtuala
Declaratie de confidentialitate
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.