Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe site, acceptati folosirea acestora!
 
Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
IMPREJURIMEA CAZARII
CURTEA CAZARII
VILA NAGY LAK
CAZARE IARNA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
PERIOADE DISPONIBILE
COORDONATE GPS
GALERIE FOTO
OFERTE DE PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI VIRTUALA
CONTACT
Sfaturi utile

Magazine alimentare:

Nu trebuie adusa prea multa mancare, pentru ca se poate aproviziona si la fata locului. In apropierea locului de cazare gasiti magazine satesti unde puteti cumpara alimentele necesare (in aceste magazine va recomandam sa nu cumparati carne, preparate din carne, si mezeluri).

La Odorheiu Secuiesc gasiti supermarketuri deschise zilnic intre orele 8,00 - 22,00. Va recomand magazinele SUPER si MERKUR (Aici gasiti si produse locale si traditionale) Alte magazine: Kaufland, Lidle.

Daca doriti sa traiti sanatos va recomandam sa incercati produsele bio de la producatorii locali. Aceste produse sunt comercializate in magazinul "Helyenvalo" din Odorheiu Secuiesc, str. Rakoczi Ferenc, nr. 15. Adresa de sait: www.helyenvalo.ro

Saptamanal (ziua de marti) la piata din Odorhei vin producatorii locali din satele invecinate cu produsele propri.

In Odorheiu Secuiesc lunar, pe ultima sambata din luna se organizeaza  targul de produse traditionale si locale, unde pe langa bunatatile locale sunt expuse si produsele mestesugarilor din zona.

Restaurante:

Va recomand Hanul "Arpad Haza" care este situate la circa 2 km, unde daca faceti referire la faptul ca sunteti cazati la pensiunile Nagy Lak veti beneficia si de 5% reducere. Daca doriti o cina romantica puteti opta pentru Odorheiu Secuiesc, unde va recomandam urmatoarele restaurante: Gonduzo, Gizi Csarda, Jungle, Septimia.

Sanatate:

Cel mai apropiat punct farmaceutic la Zetea. Posibilitatea de a beneficia de asistenta medicala gasiti la Odorheiu Secuiesc.

Vremea:

Vremea in zona lacului de acumulare Zetea si imprejurimi este influentata de aceleasi fronturi atmosferice care influenteaza bazinul Odorheiului, care sunt mult mai blande decat cele din bazinul Ciucului. Tocmai de aceea, cand se fac informari despre gerurile din Harghita, niciodata nu se aminteste zona Odorheiului si imprejurimile.

Telefone mobile:

Telefoanele mobile cu cartela Orange (semnal bun - fara acoperire 3G) si Vodafone (semnal mai slab) au acoperire in zona.

Va dorim o sedere placuta!

Cu Respect,

Nagy Arpad

 
Cuvinte cheie: cazare in Harghita, Ardeal, Tinutul Secuiesc, o vacanta reusita, pensiune turistica, cazare Harghita, Transilvania, casa de vacanta, turism rural, unitati de cazare, cabana
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Imprejurimea cazarii
Curtea cazarii
Vila Nagy Lak
Cazare iarna
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Perioade disponibile
Coordonate GPS
Galerie foto
Oferte de programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti virtuala
Declaratie de confidentialitate
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.