Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe site, acceptati folosirea acestora!
 
Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
IMPREJURIMEA CAZARII
CURTEA CAZARII
VILA NAGY LAK
CAZARE IARNA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
PERIOADE DISPONIBILE
COORDONATE GPS
GALERIE FOTO
OFERTE DE PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI VIRTUALA
CONTACT
Cartea de oaspeti
De neuitat...
Emilian (emi_vintzeanuyahoo.com)
Când m-am așezat să scriu aceste rânduri, aveam în gând o mulțime de superlative pentru a descrie sejurul petrecut în acest loc. Citind impresiile și comentariile celor dinaintea mea, mi-am dat seama însă că aș fi un plagiator derizoriu.
Nu-mi rămâne altceva de făcut decât să exprim într-un singur cuvânt trăirile legate de Nagy Lak: GRĂBIȚI-VĂ!
Grăbiți-vă să vă cunoașteți gazda, pe Nagy Arpad, și ceea ce a putut realiza omul Nagy Arpad acolo...Pareri
Gabriel Grosu (ggg57royahoo.ca)
Extraordinar. Cu asta cred ca am spus tot. Pana si doamnele au fost incantate pentru ca in afara de a se relaxa si a admira natura nu au mai fost nevoite sa faca nimic. De nevoile casnice s-au ocupat dotarile de care dispune vila. Gazda foarte atent, discret, de toata isprava. Iar in final am realizat ca dictonul : "Sosesti ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten", cu care esti intampinat nu sunt doar cuvinte in vant. Vom revenii cu siguranta in aceste locuri.Felicitari!
CORNELIA GHIBAN (cornelia_ghibanyahoo.com)
...Felicitari si de aceasta data pentru ceea ce ati creat pentru turistii din tara noastra.Sunt sigura ca ,daca ar sti multi de acest loc minunat nu ar mai cauta muntii din alte tari...Nu mai stiu a cata oara am fost la Nagy Lak,insa anul acesta este a doua oara,insa ceea ce stiu este ca de fiecare data ni se pare prea putin timpul petrecut aici..Va multumim inca o data pentru ospitalitate,domnule Nagy! Familiile Nastase si Ghiban ,din Galati.10 zile de liniste si relaxare!
Costin C (costin.comardiceagmail.com)
Am gasit exact ceea ce ne doream la pensiunea Ilyes Ferenc II: multa liniste, aer curat, curatenie, peisaje de vis.
Friptura la disc, ciorba la ceaun, afinata si palinca locala, au fost deliciile fiecarei zile, iar atractiile turistice din zona sunt atat de multe si variate, incat orice sejur va va parea prea scurt si plecarea spre casa va aduce un regret.
Sincer, am avut unele retineri pana acum sa mergem in zona Harghitei, dar am vazut cu ochii nostri ca localnicii sunt oameni primitori si amabili si cu turistii romani si fac efortul de a vorbi romaneste cand le ceri unele explicatii.
Cei care nu vor trece peste reticente si vor crede tot ce se spune rau despre acei oameni, nu vor putea vedea realitatea si niste locuri absolut minunate.
Multumim d-lui Ilyes Ferenc pentru amabilitate, discretie si grija de a nu ne lipsi nimic si d-lui Nagy Arpad pentru modul deosebit in care administreaza turismul din acea parte a tarii noastre. Fara acele site atat de profesionist facute, nu am fi fost atrasi niciodata sa mergem acolo.
Acest nou concept de turism « de casa la cheie » organizat cu multa atentie pana la cele mai mici detalii, este o reusita locala de apreciat si laudat!
Sigur o sa revenim cu multa placere si in anii urmatori si sfatuim toti romanii sa nu mai ocolesca Harghita.sejur de vis
Mariana si Dan Ionescu (escu77756yahoo.com)
Pina nu mergi sa vezi cu ochii tai nu poti crede ca avem in tara asa loc minunat ,creeat de natura pe deoparte si de un gospodar si manager desavirsit pe de alta.Ca sa nu iti para rau trebuie sa stai cel putin o saptamina,altfel patiti ca noi de am stat doar 2 zile si la plecare a fost jale mare.Sigur revenim la vara.Multumim pentru gazduire dle Nagy.Un Craciun de vis
vlaicu marian (vlaicumercedesyahoo.com)

Cu siguranta o sa revenim.
Va recomand din suflet sa va cazati la aceasta vila deoarece conditiile sunt foarte bune, camerele arata exact ca in pozele afisate pe internet, este curat iar gazda este de nota 10.Pagini : <<      [ 1 ]   2    3       >>
Nume :
E-mail :
Subiect :
Pãrere :
Foto 1 (JPG):
Foto 2 (JPG):
Foto 3 (JPG):
Foto 4 (JPG):
Foto 5 (JPG):
Foto 6 (JPG):

Cod AntiSpam :
 
Cuvinte cheie: cartea de oaspeti, vacanta de vis in secuime, cazare Harghita ne-am simtit bine, odihna, impresiile turistiilor, sosesti ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten, ospitalitate
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Imprejurimea cazarii
Curtea cazarii
Vila Nagy Lak
Cazare iarna
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Perioade disponibile
Coordonate GPS
Galerie foto
Oferte de programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti virtuala
Declaratie de confidentialitate
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.